Reclame en kunst

Zuilen, borden, beurs standwerken en objecten, onderdelen van kunstwerken. Tafels, kapstokken, kasten, pergola’s, kachelbehuizing, keuken afwerking, afzuigkappen, en nog veel meer….

RVS KunstCombinaties met glas, hout, natuursteen, beton, kunststof, het kan allemaal.
Bouwbedrijven, architecten, particulieren, instellingen, gemeenten, kunstenaars behoren tot de verschillende opdrachtgevers.

Bouw en particulier

Jeha Technics is een vertrouwde leverancier aan bouwbedrijven- en particulieren voor het ontwerpen en vervaardigen van maatwerk metalen producten, balustrades en hekwerken - in staal, aluminium of RVS. Ook voor trappen en leuningwerk in combinatie met hout, veiligheidsglas en natuursteen bent u bij ons aan het juiste adres.
Het toeleveren en plaatsen van veiligheidsglas in de vorm van glazen schuifdeuren, beloopbare vloeren van glas, glazen douchecabines, glazen tafels, etc. is een expertise die Jeha Technics al jaren eigen is. Glazen constructies kan Jeha Technics klemmen en/of lijmen tot complete ontwerpen op maat, dit zowel in onze werkplaats als op locatie. Contact met verschillende glasfabrikanten maakt dat wij uiteenlopende ideeën kunnen verwezenlijken.